Urmărește emisiunea live


BILETE la ROMÂNIA - SPANIA, în FED CUP. Cât costă să o vezi pe SIMONA HALEP jucând la GALAȚI, pe 7 și 8 FEBRUARIE

BILETE FED CUP ROMÂNIA - SPANIA. Președintele Federației Române de Tenis, George Cosac, a estimat cât vor costa biletele pentru meciul de Fed Cup dintre România și Spania, care se va desfăşura în perioada 7-8 februarie, la Patinoarul artificial din Galaţi.

BILETE FED CUP ROMÂNIA - SPANIA. Tichetele vor costa aproximativ 60 de lei pe zi, iar prețul unui abonament pentru cele două zile va fi în jur de 100 de lei.

BILETE FED CUP ROMÂNIA - SPANIA. "Fiind un eveniment de prim rang, probabil că preţul biletelor va fi asemănător cu cel de la turneul WTA de la Bucureşti, adică 60 lei pe zi. Sâmbătă vom avea trei meciuri, iar duminică încă două. Să vezi două meciuri importante, 60 de lei nu este o sumă foarte mare.

Vezi și: Halep, nominalizată la "jucătoarea lunii". Ajut-o să o învingă pe Serena

BILETE FED CUP ROMÂNIA - SPANIA. Încă nu am hotărât exact, vom mai discuta preţurile, dar ca reper, probabil va fi şi un abonament de 100 de lei. La evenimente de acest gen în străinătate se plăteşte foarte mult", a anunțat George Cosac, citat de digisport.ro.

BILETE FED CUP ROMÂNIA - SPANIA. Pentru confruntarea România - Spania din Fed Cup vor fi puse în vânzare circa 4.000 de bilete, care vor putea fi achiziționate și online. Astfel că, la Galați vor putea veni români din toată ţara ca să o vadă jucând pe Simona Halep.

BILETE FED CUP ROMÂNIA - SPANIA. "Cu siguranţă că vor fi spectatori care vor veni din toată ţara la meciuri. Cred că va fi o cerere foarte mare de bilete. Ştiu ce a fost la turneul WTA de la Bucureşti, după prima zi au fost epuizate. Vom pune în vânzare bilete şi prin intermediul internetului", a continuat președintele FRT.

BILETE FED CUP ROMÂNIA - SPANIA. România va întâlni Spania în Fed Cup pe 7 și 8 februarie, la Galați. Din echipa de Fed Cup a României pentru confruntarea cu ibericele vor face parte Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu și Monica Niculescu.

Citește și: Colaborare bombă pentru Simona Halep! Cine este managerul româncei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel