Bilete false la Untold. Un ieşean, cercetat pentru înşelăciune, dar şi pentru ameninţări

Untold 2018
Untold 2018

Un bărbat din Iași a înșelat o tânără vânzându-i bilete false la festivalul Untold, iar apoi l-a amenințat cu moartea pe un prieten al victimei, care îl sunase să-i ceară socoteala. 

„Data viitoare când mai plăteşti pentru aşa ceva, tu şi tovarăşii tăi să vă gândiţi de două ori înainte. Şi ţi-am spus, nu mă supăra, că s-ar putea să mă pun în mişcare să te caut şi nu o să-ţi convină, crede-mă. Nu sunt genul de om care să caute toţi agaricii, eu fac 2-300 de milioane pe săptămână, nu mă interesează. Da, din ţepe. Trebuie să profiţi de pe urma proştilor. Asta e viaţa, dacă eşti prost, plăteşti”, spune escrocul, într-o înregistrare audio, conform antena3.ro. 

Ameninţări la adresa cumpărătorilor 

Escrocul termină conversaţia cu o ameninţare cu moartea.

"Vedeţi-vă dracu de treaba voastră, că după aia ajungeţi pe la televizor morţi şi vă întrebaţi de ce doamne, ce s-a întâmplat, ce am făcut eu. Păi, de aia, că sunteţi proşti (...) Treaba e simplă: veniţi la mine, vă bag în curte, vă bag câte un glonţ în cap la fiecare. Frumos, permis de armă legal, violare de domiciliu şi voi muriţi ca proştii şi vă duceţi la Iaşi cu picioarele înainte şi în costum de stejar”, a mai spus acesta. 

Ancheta din acest caz este instrumentată de Poliţia din Târgu Frumos şi a pornit după ce Bianca Timofte, o tânără din Iaşi, a fost păcălită, acum câteva zile, plătind 900 de lei pentru două bilete la Untold ce s-au dovedit a fi false.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel