Bilete de tren GRATUITE pentru elevi și studenți. Zece mii de bilete eliberate în 24 de ore

Roxana Neagu / 09 dec 2016 / 21:26 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Peste 10.000 de bilete de tren gratuite au fost eliberate până în prezent. CFR Călători anunță că a suplimentat capacitatea de transport cu o sută de vagoane. 

În perioada 8-12 decembrie, în baza prevederilor OUG 89/2016, elevii şi studenţii cu drept de vot beneficiază de transport gratuit cu trenul din localităţile în care studiază către cele de domiciliu şi retur, cu tren Regio şi InterRegio, clasa a II-a.

"Casele de bilete din Bucureşti Gara de Nord şi din toate gările din localităţi cu centre universitare funcţionează la capacitate maximă iar personalul feroviar a fost suplimentat de asemenea, pentru a face faţă acestei afluenţe de pasageri. Şi capacitatea de transport către toate destinaţiile a fost suplimentată cu peste 100 de vagoane în această perioadă. Recomandarea pe care am adresat-o elevilor şi studenţilor a fost aceea de a-şi planifica din timp detaliile de călătorie, întrucât este obligatorie, conform Ordonanţei de Urgenţă, achiziţionarea biletului atât pentru dus cât şi pentru întors. Verificarea documentelor necesare (carte de identitate şi carnet de student vizat) şi introducrea datelor în sistemul electronic de vânzare bilete este posibilă doar la casele de bilete, neexistând altă variantă de eliberare bilete şi monitorizare a utilizării acestora în scopul în care a fost emisă Ordonanţa de către Guvern", se menţionează în comunicat.

Achiziţionarea de bilete este posibilă din data de 8 decembrie, ora 00:00.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.81