Bilete de avion ieftine. Când le poți găsi, sfaturi, trucuri

Bilete de avion ieftine. Când le poți găsi, sfaturi, trucuri Ești dornic să îți faci bagajele și să fugi în vacanță, dar încă nu te-ai hotărât asupra destinației? Verifică tarifele  biletelor de avion și vezi în ce perioadă poți găsi cel mai ieftin preț.

Bilete de avion pentru Europa

Bilete de avion ieftine. Când le poți găsi, sfaturi, trucuri Este recomandat să le rezervați cu 60 de zile înainte de plecare, potrivit air24.ro. Veți reuși să economisiți până la 30% din preț. Marțea, puteți găsi biletel a prețuri mai mici cu 12%, iar după amiaza cu 8% mai ieftine.

Zboruri Europa - America de Nord

Bilete de avion ieftine. Când le poți găsi, sfaturi, trucuri Rezervați biletele de avion cu 60 de zile înainte de zbor și alegeți să călătoriți în zilele de marți. Veți economisi până la 26% din prețul unui bilet. De asemenea, alegeți să călătoriți marțea.

Vacanță în Asia

Bilete de avion ieftine. Când le poți găsi, sfaturi, trucuri Zborurile rezervate cu 60 zile înainte de data plecării vă pot aduce o economie de 24%. Alegeți zilele de marți, eventual dimineața.

Vacanță America de Sud

Bilete de avion ieftine. Când le poți găsi, sfaturi, trucuri Cumpărați biletele de avion cu 60 de zile înainte de plecare. Veți economisi până la 25%. Cea mai ieftină perioadă a zilei pentru zboruri spre America de Sud este marțea, la amiază.

Vacanță în Africa

Bilete de avion ieftine. Când le poți găsi, sfaturi, trucuri Poți economisi până la 29% din prețul biletelor, dacă le achiziționezi cu 2două luni înainte de plecare.

Vacanță în Australia

Bilete de avion ieftine. Când le poți găsi, sfaturi, trucuri Dacă vreți să scoateți mai puțini bani din buzunar, pentru biletele de avion, trebuie să le cumpărați cu 59 de zile înainte. Astfel veți economisi 21% din prețul călătoriei. Zborurile de dimineață te ajută să mai economisești 6%, iar cea mai ieftină zi este tot marțea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel