Bilanțul DNA, prezentat miercuri

CSM discută rapoartele IJ ce o privesc pe șefa DNA
CSM discută rapoartele IJ ce o privesc pe șefa DNA

Conform unor surse Antena 3, bilanțul DNA pentru anul 2017 va fi prezentat miercuri, 28 februarie. Biroul de presă al Direcției Naționale Anticorupție nu a transmis niciun comunicat oficial în acest sens.

Până miercuri, Şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi, va fi audiată marţi, la CSM, în cadrul procedurii declanşate de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, de revocare a ei din funcţie.

În întâmpinarea interesului general suscitat de avizul consultativ solicitat Consiliului Superior al Magistraturii, Secţia pentru procurori informează opinia publică cu privire la faptul că urmează să ia în discuţie solicitarea ministrului Justiţiei privind revocarea din funcţie a procurorului-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie în şedinţa stabilită pentru ziua de marţi, ora 14,00, la sediul Consiliului, se precizează într-un comunicat al Secţiei pentru procurori a CSM.

[citeste si]

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat joi, săptămâna trecută, că va declanşa procedura de revocare din funcţie a procurorului şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi, pentru acte şi fapte de netolerat într-un stat de drept.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel