Bijuterii confiscate pe aeroport. Unde erau ascunse - FOTO

Aproximativ trei kilograme de bijuterii au fost descoperite la un control pe Aeroportul Cluj-Napoca.

Poliţiştii de frontieră de la PTF Aeroport Cluj-Napoca, în cooperare cu lucrătorii vamali, au descoperit, ascunse în şosete, în bagajele de cală ale unui cetăţean român, minor, aproximativ 3 kilograme de bijuterii din metal galben, presupuse a fi aur, fără a deţine documente legale.

'În data de 26.10.2018, în jurul orei 14,30, la Punctul de Trecere Frontieră Aeroport Cluj-Napoca s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind din SUA, via Munchen, un cetăţean român, minor, în vârstă de 14 ani, cu domiciliul pe raza judeţului Vâlcea. Acesta beneficia de serviciul de însoţire minori al companiei aeriene, urmând să fie preluat de un adult care îl aştepta în aeroport. Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit inclusiv al bagajelor de cală, fiind descoperite ascunse, în şosete, mai multe bijuterii din metale şi pietre preţioase (cercei, inele, brăţări, pandantive cu pietre de culori şi mărimi diferite) în greutate totală de 2.956 grame, având valoarea de aproximativ 472.000 lei', se arată într-un comunicat de presă al IGPF.

Potrivit sursei citate, întreaga cantitate de bijuterii a fost reţinută de autoritatea vamală şi predată Trezoreriei Cluj, urmând să fie trimisă în vederea evaluării şi expertizării. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel