Bihor: Liceeni şi studenţi din Oradea, invitaţi în parc pentru a descoperi ce înseamnă munca într-o companie

Elevii şi studenţii sunt invitaţi, sâmbătă, să descopere, în mod concret, ce presupune munca într-o companie, într-un eveniment organizat outdoor de Asociaţia EduBiz, cu sprijinul Primăriei Oradea. 

'EduFest este primul eveniment outdoor din ţară în care companiile vor fi prezente cu echipamente, cu ateliere practice şi jocuri interactive, prin care elevii şi studenţii au şansa să descopere concret ce presupune munca într-o companie. Evenimentul este gândit de tinerii Edubişti pentru liceeni şi studenţi, care au astfel ocazia să descopere ce profesii li s-ar potrivi, ce oportunităţi sunt pe piaţa muncii din Oradea şi să se pregătească pentru viitorul lor. În plus, vor fi prezente şi organizaţii unde tinerii se pot implica în activităţi de voluntariat, încă din şcoală', se arată în comunicatul asociaţiei. EduFest va avea loc între orele 16,00 - 19,00, în Parcul 1 Decembrie din Oradea, participarea tinerilor fiind gratuită.

Firmele care au răspuns invitaţiei sunt companii din domeniile reprezentative pentru Oradea: turism, producţie şi IT. EduBiz este asociaţie non-profit, care dezvoltă programe de educaţie non-formală pentru tineri. Din 2013, EduBiz contribuie la dezvoltarea complexă a peste 7.000 de tineri din Transilvania, prin programe de dezvoltare personală şi orientare profesională, emoţională, socială, antreprenorială. 'Tinerii îşi dezvoltă astfel competenţe de viaţă, pentru a deveni tineri responsabili, profesioniştii de mâine,' se mai precizează în comunicat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel