Bihor: Consilier juridic, prins că a delapidat 73.000 de lei din banii firmei la care era angajat

Un consilier juridic orădean a fost prins că a delapidat peste 73.000 de lei din banii firmei la care era angajat, a informat luni, într-un comunicat, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bihor.

Cazul a fost instrumentat de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Bihor. Ei au finalizat cercetările faţă de un bărbat de 44 de ani, din municipiul Oradea, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de delapidare, falsificare de instrumente oficiale, folosirea instrumentelor false şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Dosarul lui a fost înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, cu propunere de trimitere în judecată a celui în cauză. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice bihoreni îl bănuiesc pe acesta că, în perioada 2016 - 2017, în calitatea de consilier juridic, angajat al unei societăţi comerciale cu sediul în Oradea, ar fi falsificat două ştampile ale două societăţi orădene, care oferiseră spre închiriere spaţii comerciale către societatea la care acesta era angajat.

Orădeanul este bănuit că, ulterior, ar fi folosit ştampilele falsificate pentru denaturarea conţinutului a 86 de documente fiscale, respectiv facturi şi chitanţe, prin care se atesta, în mod nereal, plata chiriei către cele două firme. Bărbatul este bănuit că şi-ar fi însuşit astfel, pe nedrept, 73.377, 24 lei, reprezentând contravaloarea chiriei achitate de firma angajatoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel