Big Brother la hotel. Sute de cupluri, filmate pe ascuns

Epidemie de camere ascunse în Coreea de Sud, unde sute de cupluri au fost filmate fără ştirea lor, în moteluri.

Mai mult de 800 de cupluri au fost filmate fără ştirea lor în moteluri în timp ce întreţineau relaţii intime explicite şi imaginile au fost difuzate în direct pe internet, unul dintre exemplele cele mai şocante ale epidemiei camerelor de filmat-spion cu care se confruntă Coreea de Sud, potrivit poliţiei, informează joi AFP.

Coreea de Sud se confruntă cu o epidemie de 'molka' - camere ascunse - în majoritatea cazurilor instalate de bărbaţi pentru a filma femei în locuri publice, toalete, transport sau birouri. Însă, acest cel mai recent scandal este neobişnuit în ceea ce priveşte amploarea, imaginile fiind retransmise în direct, iar victimele fiind cupluri.

Sute de cupluri, filmări intime

Potrivit poliţiei, patru bărbaţi sunt suspectaţi că au instalat camere minuscule - cu un obiectiv de un milimetru diametru - în 42 de camere din 30 de moteluri, ascunse în suporturile de uscătoare de păr, prizele din pereţi sau televizoare. Imaginile erau difuzate în direct 24 de ore din 24 pe un site ce avea 4.000 de abonaţi, cu adresa serverului în străinătate. Unii abonaţi plăteau un abonament lunar de 50.000 de woni (40 de euro) pentru a avea acces la conţinuturi 'exclusive'. Mai mult de 800 de cupluri au apărut în aceste imagini filmate în decursul a trei luni, majoritatea în timp ce întreţineau relaţii intime, a anunţat poliţia. 'În jur de 50% dintre cele 1.600 de victime sunt bărbaţi', a precizat un purtător de cuvânt.

Banda criminală a câştigat şapte milioane de woni. Doi suspecţi au fost arestaţi, alţi doi sunt anchetaţi. În 2017, mai mult de 5.400 de persoane suspectate de 'molka' au fost arestate în Coreea de Sud, însă doar 2% dintre acestea au fost condamnate la închisoare. Mii de femei au manifestat de mai multe ori împotriva 'molka' anul trecut, în cadrul mişcării mondiale #MeToo împotriva violenţelor contra femeilor.

Citește și:

Cristiano Ronaldo, protejat de Juventus. Au renunțat la un turneu

Se clatină scaunul lui Toader? Chirieac: Singurul care poate răspunde...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel