Biden se TEME de Trump. L-a criticat în fața susținătorilor

Joe Biden
Joe Biden

Candidatul democrat la președinția Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, l-a criticat pe Donald Trump în fața celor care îl susțin.

Candidatul la președinția Statelor Unite ale Americii, democratul Joe Biden a criticat modul în care Donald Trump a abordat pandemia de COVID-19, în timp ce s-a adresat alegătorilor vârstnici din statul Florida. Acesta le-a spus că președintele a văzut persoanele în vârstă, care au fost mai expuse riscului în pandemie, ca fiind „dispărute”.

Atacurile lui Joe Biden vin după ce, cu câteva zile în urmă, un sondaj din Florida l-a plasat pe Trump drept favorit în rândul persoanelor vârstnice. 

După ce a refuzat o dezbatere prezidențială programată pentru joi, în format online, Donald Trump intenționează să organizeze un eveniment la primăria din Miami, joi seară. Evenimentul va concura direct cu un altul organizat de Biden la primăria din Philadelphia, care este programat la aceeași oră și a fost anunțat săptămâna trecută.

Florida este un stat „cheie“ pentru adunarea celor 270 de voturi ale colegiilor electorale necesare pentru a câștiga alegerile prezidențiale, care nu este determinată de un număr simplu de voturi la nivel național, potrivit BBC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel