Biden pune DEGETUL pe RANĂ: Oamenii mor din cauza lui Trump

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Joe Biden trage un semnal de alarmă cu privire la soarta oamenilor. Acesta dă vina pe modul în care administrația Trump se comportă.

Joe Biden a avertizat că „oamenii pot muri” dacă noua sa administrație prezidențială continuă să fie împiedicată de Donald Trump să își intre în atribuții. În cadrul unui discurs din Delaware, președintele ales a spus că este necesară coordonarea pentru a aborda pandemia de coronavirus. El a numit „total iresponsabil” refuzul președintelui Trump de a recunoaște că a pierdut alegerile.

Administrația Serviciilor Generale (GSA), agenția guvernamentală însărcinată cu începerea procesului de tranziție pentru noul președinte, încă nu i-a recunoscut pe domnul Biden și pe Kamala Harris drept câștigători, lăsându-i fără acces la briefing-uri guvernamentale. În discursul din Delaware, Joe Biden a pus degetul pe rană printr-o declarație dureroasă: "Înțelege cineva acest lucru? Este vorba despre salvarea de vieți, fără a hiperboliza problema. Mai mulți oameni pot muri dacă nu ne coordonăm".

Ambii candidați spun că au câștigat

Potrivit ultimelor date, Joe Biden are 306 de voturi în colegiul electoral, depășind pragul de 270 necesar pentru a câștiga. Cu toate acestea, Donald Trump, republican, a scris ieri pe Twitter: „Am câștigat alegerile!”, potrivit BBC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel