Biden: M-am uitat în ochii lui Putin și i-am spus ...

Vicepreședintele american Joe Biden susține că, în cadrul unei întâlniri cu Vladimir Putin din 2011, i-a spus fostului premier rus că nu are suflet.

"Aveam un traducător și când (Putin) îmi arăta biroul, i-am spus: 'e incredibil ce poate face capitalismul, nu? Un birou magnific'. Și el a râs. M-am întors și eram apropiat de el", a povestit Biden pentru The New Yorker, arătâd că stătea la doar câțiva centimetri de Vladimir Putin.

"I-am spus: 'd-le prim-ministru, mă uit în ochii dumneavoastră și cred că nu aveți suflet", a relatat Biden, care a insistat că anecdota este, într-adevăr, adevărată. 

"Apoi s-a uitat la mine, a zâmbit și mi-a pus: "Ne înțelegem unul pe celălalt'", a adăugat Biden. "Acesta este omul nostru", a punctat oficialul SUA.

Spre deosebire de Biden, fostul președinte american George W. Bush povestea că atunci când l-a privit în ochi pe Vladimir Putin și-a dat seama de sufletul liderului rus.

"L-am privit pe om în ochi. L-am găsit foarte direct și de încredere ai am avut un dialog bun. Am putut să-i simt sufletul", povestea Bush. "Este un bărbat foarte dedicat țării sale și intereselor țării sale. Apreciez foarte mult dialogul sincer și acesta este începutul unei relații foarte constructive", spunea Putin.

Obama sau Biden, cine l-a salutat cu subînțeles pe Băsescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel