Biden e îndemnat să facă un test de memorie, la fel cum a făcut Trump

Joe Biden, declarație despre Rusia și Ucraina la ora 22.30 / Foto: Agerpres
Joe Biden, declarație despre Rusia și Ucraina la ora 22.30 / Foto: Agerpres

Candidatul Partidului Democrat proiectat drept câștigător al alegerilor prezidențiale din SUA, Joe Biden, este îndemnat să facă un test de memorie, asemeni lui Donald Trump.

Dr. Ronny Jackson, noul congresman din Texas și fostul medic de la Casa Albă la președintele Trump, a îndemnat Partidul Democrat să îi facă un test cognitiv președintelui ales Joe Biden, spunând că „se întâmplă ceva” cu acuitatea mentală a acestuia. Potrivit acestuia, Trump a obținut maximul de puncte la testul cognitiv, ca parte a consultului medical anual, iar Jackson a anunțat rezultatele în 2018, la o conferință de presă de la Casa Albă, unde, de asemenea, a spus că Trump ar putea „trăi până la 200 de ani”.

"Nimeni din presă nu spune ... ar trebui să fie evaluat pentru capacitatea sa cognitivă sau lipsa acesteia", a declarat Jackson pentru Fox News. „Și așa am crezut că este un standard dublu imens în ceea ce privește pe președintele Trump. ... Dacă vor să fie consecvenți, ar trebui să sară în sus și în jos și să ceară vicepreședintelui Biden să facă un test cognitiv", a precizat acesta, conform FoxNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel