Biciclistul din Sibiu care a lovit o fetiță de doi ani s-a predat / Foto

Imagine de Ryan McGuire de la Pixabay
Imagine de Ryan McGuire de la Pixabay

Poliția din Sibiu a anunțat, la câteva ore de la apelul către populație, că biciclistul care a lovit o fetiță de doi ani și a fugit s-a predat.

Sâmbătă seara, polițiștii din Sibiu au cerut sprijinul populației în vederea identificării unui bărbat care, în aceeași zi, a lovit cu bicicleta o fetiță de doi ani și a fugit. Fetița a fost transportată la spital. 

Văzând reacțiile de pe Facebook, biciclistul căutat s-a predat, la câteva ore, la sediul Poliției Municipiului Sibiu. El a fost audiat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului. 

În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

„Vă facem cunoscut faptul că reacția dumneavoastră rapidă și detaliile pe care le-ați oferit l-au determinat pe biciclistul căutat să se prezinte la sediul Poliției Municipiului Sibiu. În prezent, tânărul este audiat de către polițiștii rutieri în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier. Vă mulțumim pentru întreg sprijinul acordat!”, a anunțat IPJ Sibiu după apelul inițial.

Apelul Poliției din Sibiu

„Stimați cetățeni! Vă solicităm sprijinul în vederea identificării și depistării persoanei din imagine, un biciclist care, azi, 8 mai, în jurul orei 18,11, în timp ce se deplasa pe bicicletă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, zonă pietonală, spre Piața Mare, a acroșat o fetiță în vârstă de 2 ani, continuându-și deplasarea fără să oprească la locul accidentului.Fetița, însoțită de părinți, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

În momentul producerii evenimentului, bărbatul era îmbrăcat în pantaloni blue – jeans de culoare închisă, un hanorac de culoare negru și purta pe spate o borsetă de dimensiuni reduse, de culoare mov. Bicicleta condusă are culoarea negru.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugați să contacteze de îndată Dispeceratul Poliției Municipiului Sibiu, telefon 0269/208211.”, este apelul la care oamenii au reacționat și l-au determinat pe tânăr să se predea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel