BIAS 2021. S-a decis soarta show-ului aviatic

BIAS
BIAS

Toți îndrăgostiții de show-ul aviatic așteaptau BIAS 2021!

 

Din păcate, organizatorii au transmis că, în acest an, nu va mai fi BIAS. De altfel, nici în 2020 show-ul a mai avut loc.

”Comitetul de Organizare BIAS – format din reprezentanții organizatorilor: CN Aeroporturi București, care este și sponsor principal, Statul Major al Forțelor Aeriene, Romaero și Aeroclubul României – s-a reunit pentru a analiza posibilitatea continuării organizării BIAS, programat pe 5 septembrie 2021.

Luând în considerare toate aspectele organizatorice în contextul pandemiei de CoVid-19, inclusiv posibilele restricții privind numărul de spectatori precum și dificultățile privind finanțarea evenimentului, Comitetul de Organizare a decis suspendarea organizării BIAS 2021.

Comitetul se va reuni periodic pentru a analiza evoluția situației generale urmând ca, atunci când aceasta va redeveni favorabilă organizării unui eveniment de dimensiunea BIAS, să ia o decizie privind următoarea ediție a celui mai mare show aerian din această regiune a Europei.

Reamintim că, începând cu 2012, la BIAS au participat de fiecare dată peste 100.000 spectatori, numărul celor prezenți simultan pe platforma de la Băneasa și Romaero depășind frecvent 50.000”, a transmis Comitetul de Organizare BIAS.

Așadar, nici în anul 2021 nu vom avea BIAS. Nu ne rămâne decât să sperăm că evenimentul se va organiza în 2022.

Cel mai impresionant spectacol a fost în 2018

Cel mai mare show aerian din România - Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition a avut loc pe 28 iulie 2018, pe Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa–„Aurel Vlaicu" și Romaero şi a fost organizat de Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, Aeroclubul României, Forțele Aeriene Române, ROMATSA, ROMAERO și Clubul Sportiv AIBO.

Cea de-a zecea ediţie a celui mai impresionat spectacol aviatic din România a fost dedicată Centenarului României și s-a desfăşurat sub patronajul Ministerului Transporturilor, Ministerului Apărării Naționale și Ministerului Economiei. BIAS 2018 a reunit 150 de aeronave civile şi militare, în evoluţii aeriene şi expuse publicului, dar şi peste 100 de piloţi şi paraşutişti.

BIAS 2018 a fost un spectacol de forță aeriană, în care așii aviației civile și militare din România, Turcia, Polonia, Ungaria, Marea Britanie, Germania, SUA, Grecia, Austria, Italia, Spania, Cehia și Lituania au încântat spectatorii cu acrobații aeriene uluitoare și demonstrații de elită, dar și cu aeronave expuse la sol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel