BIAS 2017. ATENȚIE dacă mergeți la show-ul aerian. Ce trebuie să știți

BIAS 2017. Sâmbătă, 22 iulie, are loc BIAS 2017, cel mai mare show aerian pe care nu ar trebui să-l ratați. Veți vedea acrobații de excepție, scena fiind chiar cerul. Doar că trebuie să aveți în vedere un lucru important dacă decideți să mergeți la BIAS 2017.

BIAS 2017. Nu luați mașina personală! Traficul este infernal în acea zonă dat fiind evenimentul. Alegeți fie mijoacele de transport în comun până la destinație sau până la Casa Presei de unde puteți porni, la pas, până la Aeroportul Internațional București Băneasa "Aurel Vlaicu".

BIAS 2017. Brigada Rutieră a transmis și un mesaj pentru oamenii care vor merge la BIAS 2017.

BIAS 2017. Întrucât zona va fi foarte aglomerată, din cauza volumului mare de participanți, Brigada Rutieră București solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu maximă atenție, să respecte semnalele polițiștilor rutieri, să nu oprească ori să staționeze decât în locurile special amenajate.

BIAS 2017. Polițiștii Brigăzii Rutiere se vor afla în zona adiacentă locului de desfășurare a evenimentului pentru fluidizarea traficului rutier, precum și pentru sancționarea conducătorilor de autovehicule care opresc sau staționează neregulamentar.

BIAS 2017. Bucharest International Air Show 2017, cel mai mare spectacol aerian din România, care se va desfășura sâmbătă, la Aeroportul Internațional București Băneasa - "Aurel Vlaicu", reunește, la cea de-a noua ediție, aeronave pilotate de militari din Germania, Grecia, Turcia, Polonia, Ungaria, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii. Dacă nu puteți ajunge, nu vă faceți griji! Evenimentul va fi transmis în direct la Antena 3.

Citiți AICI programul BIAS 2017.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel