Urmărește emisiunea live


Bianca Drăgușanu i-a lăsat mască pe toți la "Te vreau lângă mine"

A fost prima zi de sâmbătă petrecută la Kanal D de către Bianca Drăgușanu în calitate de prezentatoare a emisiunii "Te vreau lângă mine". 

Și fiindcă a fost premieră pentru vedetă, frumoasa blondină a pregătit o surpriză pentru concurenți, dar și pentru telespectatori: a făcut o demonstrație uluitoare de dans în platoul "Te vreau lângă mine"! Bianca Drăgușanu a valsat alături de coregraful Cristi Geamăn de la "Bravo, ai stil!".

[citeste si]

(w670)

"Am așteptat, cu sufletul la gură, ziua de astăzi pentru că este prima sâmbătă împreună. Iar sâmbăta este o zi specială pentru foarte mulți dintre noi mai ales acum în plin sezon de nunți. V-am promis că vom învăța împreună, cu pas cu pas, tot ce trebuie să știți pentru cea mai importantă zi a vieții de cuplu și nuntă. Mi-am propus să vă vorbesc despre un detaliu foarte important: valsul mirilor. Seara nunții și valsul mirilor reprezintă mai mult valsul miresei pentru că mirele... târâș-coborâș, vrea, nu vrea, trebuie să se adapteze și să urmeze mireasa. Asta este situația. Nici la mine Victor nu a vrut valsul, dar l-am făcut să vrea", a zis Bianca Drăgușanu la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel