Bianca Andreea Badea, copilul-minune al baletului, în SUA cu sprijinul financiar al Primăriei Sectorului 4

Bianca Andreea Badea, triplă campioană mondială la doar 11 ani, este singurul copil din România care va reprezenta România la campionatul mondial de balet "Youth America Grand Prix", ce va avea loc în perioada 13 - 20 aprilie 2018 la New York.

Bianca, elevă în clasa a V-a la Liceul de Coregrafie "Floria Capsali" din sectorul 4, face balet de la 4 ani, iar rezultatele au început să se vadă.

După mai multe distincții câștigate la concursurile naționale, în decembrie anul trecut, Bianca a obținut locul întâi la semifinala europenă de la Barcelona. Din zeci de concurenți din peste 90 de școli de balet din toată lumea, micuța noastră balerină a fost cea mai bună la categoria la care a participat, iar locul întâi i-a dat și șansa de a merge în finala de la New York.

Primăria Sectorului 4 este alături de Bianca Andreea Badea, în ultima și cea mai dificilă etapă a concursului internațional de balet. La inițiativa primarului Daniel Băluță, consilierii locali ai Sectorului 4 au votat în unanimitate astăzi, acordarea sumei de 18.800 de lei, pentru a face posibilă deplasarea la New York.

Nu este prima dată când Primăria Sectorului 4 susține performanța. Anul trecut, balerinii Liceului de Coregrafie "Floria Capsali", care au participat la "Youth America Grand Prix 2017 " au primit din partea autorității locale un spijin de 7000 de euro, pentru a putea ajunge la concursul de la care s-au întors cu titlul de vicecampioni mondiali.

„Sectorul 4 susține performanța reală! Așa cum anul trecut, comunitatea noastră le-a fost alături copiilor de la Liceul de Coregrafie Floria Capsali în drumul lor către medaliile de argint ale aceluiași concurs, anul acesta o susținem pe Bianca. Sper ca ajutorul pe care Sectorul 4 i-l acordă să reprezinte și pentru micuța balerină stimulul de care aceasta are nevoie poate, pentru a ținti către scene tot mai mari", declară primarul Daniel Băluță.

„Ați fost ultima noastră speranță, după ce am bătut la zeci de uși, fără niciun rezultat! Mulțumesc tuturor celor din Primăria Sectorului 4 care prin gestul de astăzi, îi mențin fetiței mele avântul către reușită și poate, către o viață mai bună! Sperăm să ne întoarcem de acolo cu o medalie, pe care o vom dedica sectorului 4!", susține Nicolae Badea, tatăl Biancăi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel