Beyonce: Am donat banii primiţi de la clanul Gaddafi victimelor seismului din Haiti

9 Beyonce Knowles - vedetă pop
9 Beyonce Knowles - vedetă pop

Beyonce a donat, "în urmă cu peste un an", toţi banii pe care i-a primit pentru concertul susţinut în noaptea de Revelion 2010 în faţa unuia dintre fiii liderului libian Muammar al-Gaddafi, a confirmat purtătoarea de cuvânt a cântăreţei.

"Toţi banii primiţi de Beyonce pentru prestaţia ei dintr-un concert privat susţinut la Nikki Beach, de pe insula Saint-Barthélémy, dar şi banii plătiţi drept comision agentului ei au fost donaţi în urmă cu peste un an victimelor seismului din Haiti", din ianuarie 2010, a declarat Yvette Noel-Schure, purtătoarea de cuvânt a cântăreţei americane, conform Mediafax. "Când am aflat că organizatorii concertului aveau legătură cu familia lui Gaddafi, am luat decizia de a dona acei bani pentru o cauză mai bună", se adaugă în acelaşi comunicat.

Tabloidul american The New York Post a anunţat în ianuarie 2010 că Beyonce a interpretat cinci piese din repertoriul ei în cadrul unei petreceri private ce a fost organizată pe 31 decembrie 2009 de către Hannibal Gaddafi, unul dintre fiii liderului libian. Publicaţia americană nu a putut să confirme suma cu care a fost plătită cântăreaţa americană, dar a putut să confirme faptul că la acea petrecere au mai participat rapperul Jay-Z, soţul lui Beyonce, dar şi cântăreţul Usher şi actriţa Lindsay Lohan.

Anunţul a fost făcut de biroul de presă al artistei americane la două zile după ce cântăreaţa pop canadiană Nelly Furtado a declarat în mod public că va dona în scopuri caritabile suma de un milion de dolari pe care a primit-o, în 2007, pentru un concert pe care l-a susţinut în faţa clanului Gaddafi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel