Beuran şi Meleşcanu, vizaţi de DNA. Victor Ciutacu: Nu e nicio coincidenţă. Le-au picat la îndemână

Mihai Ciobanu / 13 feb 2020 / 11:21 Salveaza PDF Comentarii
Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu apreciază că nu e o întâmplare faptul că DNA s-a reactivat şi, astăzi, Teodor Meleşcanu a fost chemat la audieri la doctorul Mircea Beuran a fost vizat de percheziţii ale procurorilor. 

"Nu e nicio coincidenţă, e o realitate. Amândoi n-au vrut să plece din funcţiile pe care le-au dorit alţii: şi domnul Meleşcanu, şi domnul Beuran. Bănuiesc că e o pură întâmplare activarea DNA-ului exact când noua putere administrativă are nevoie să se impună, când este un deficit uriaş de imagine şi de legitimitate după trecerea moţiunii de cenzură... 

Le-au picat la îndemână domnii Meleşcanu şi Beuran; dacă domnul Meleşcanu ar fi abandonat mai repede şefia Senatului, probabil s-ar fi abandonat sau s-ar mai fi amânat dar oricum, dacă mă întrebi pe mine, nu-i era bine. La fel şi în cazul domnului Beuran. Să nu uităm că dânsul s-a opus transferului de bani din sistemul public de sănătate către cel privat, atât prin programele naţionale cât şi prin salarizarea rezidenţilor", a declarat Victor Ciutacu într-o intervenţie la România TV.

Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27