Berlinul va furniza Rusiei date cu privire la starea de sănătate a lui Navalnîi. Opozantul rus și-ar fi dat acordul

Germania va oferi Rusiei date despre starea de sănătate a lui Alexei Navalnîi.

Procuratura Generală din Berlin a confirmat primirea unei cereri de asistență juridică din partea Federației Ruse în cazul otrăvirii liderului opoziției ruse Alexei Navalnîi, a declarat departamentul pe Twitter, scrie Interfax.

"Parchetul General din Berlin a fost autorizat de către Biroul Senatului de Justiție din Berlin să ofere asistență juridică la cererea Rusiei și să furnizeze certificate cu privire la starea de sănătate a lui Navalnîi - cu acordul său", se menționează în comunicat.

Detaliile nu sunt dezvăluite, procuratura a declarat pentru Interfax că nu pot furniza informații suplimentare în acest moment.

Anterior, departamentul de transport al Ministerului Afacerilor Interne al Federației Ruse a trimis o cerere către Germania cu privire la posibilitatea de a participa la acțiunile de investigație desfășurate în cazul Navalnîi. Cererea ar include o solicitare pentru prezența anchetatorilor ruși și a unui expert atunci când colegii germani efectuează acțiuni de investigație cu Navalnîi, medici și experți, inclusiv atunci când primesc explicații, cu posibilitatea de a pune întrebări clarificatoare și suplimentare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel