Berlinul EXPLICĂ vizita Angelei Merkel în spitalul unde era internat Navalnîi. "Nu ar trebui să o numiți SECRETĂ"

Berlinul a explicat vizita Angelei Merkel în spitalul în care era internat opozantul rus Alexei Navalnîi după ce presa a spus că a fost una secretă.

Vizita cancelarului german Angela Merkel în spitalul Charite atunci când Navalnîi era internat acolo nu a fost secretă, dar nici nu a fost publică, a explicat purtătorul de cuvânt al guvernului german Steffen Seibert, scrie Interfax. A fost o vizită privată, „vizitând o persoană bolnavă”, a spus el.

„Cuvântul„ secret ”nu se potrivește aici, nu tot ceea ce este deschis publicului este secret, nu a fost o vizită publică”, a continuat oficialul.

Totuși, el nu a precizat când a avut loc această vizită. Reacția Berlinului vine după ce Spiegel a raportat o vizită „secretă” a cancelarului german la Navalnîi, citând surse. Alexei Navalnîi a confirmat deja faptul că a fost vizitat de Angela Merkel atunci când se afla pe patul de spital Merkel a fost unul dintre primii lideri mondiali care și-au exprimat dorința de a-l ajuta pe Navalnîi cu tratament. O organizație privată a trimis un avion medical pentru el la Omsk. Navalnîi a fost primit în Germania ca „invitat al cancelarului”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel