EXCLUSIV  Berguzar Korel (Patria mea ești tu), interviu. Moment MEMORABIL și un mesaj către români

Halit Ergenc și Berguzar Korel sunt doi dintre cei mai îndrăgiți actori turci pe care aveți ocazia să îi vedeți la Kanal D în serialul „Patria mea ești tu” (în original „ Vatanim sensin”). Aceste două vedete nu formează o echipă extraordinară doar pe platourile de filmare. Halit Ergenc și Berguzar Korel sunt un cuplu și în viața reală. Într-un interviu în exclusivitate pentru DC News, frumoasa actriță ne-a explicat cum este să joace alături de soțul ei într-unul dintre cele mai de succes seriale de la Kanal D.

Berguzar Korel, personaj Azize, „Patria mea ești tu!" 

DC News: Ce v-a convins să jucați în "Patria mea ești tu"? Știu că ați stat în dubii până să acceptați rolul.


Berguzar Korel: Da (râde) ... „dubiile" erau referitoare la programul nostru, al meu și al soțului (Halit Ergenc, personajul Cevdet – n.r.) pentru că ne doream să putem sta, măcar unul dintre noi, mai mult cu fiul nostru, Ali. Personajul Azize este „cea" care m-a convins. Azize mi-a plăcut foarte mult, de cum am citit scenariul. Practic, întreaga poveste m-a fascinat. Azize nu este doar soția mult iubită a lui Cevdet (Halit Ergenc – n.r.), ea este o mamă puternică, devotată, este patrioată ... Azize este o luptătoare și, în pofida tuturor nedreptăților pe care i le oferă viața, își iubește nespus de mult soțul. Ai multe de învățat de la un astfel de personaj. În plus, ideea de a juca alături de soțul meu mi s-a părut extrem de provocatoare. Să joci alături de Halit nu este „ușor", este un „examen" continuu, consider eu. Halit este un actor desăvârșit, complex, „pretențios", dacă pot spune așa.

Nu este deloc ușor să fii soție și acasă „și pe micul ecran" și să îți iasă bine ambele „roluri" (râde). Dar, în măsura în care am reușit să facem treabă bună, puteți spune doar dumneavoastră, telespectatorii. Eu îmi doresc să vă placă ce facem noi (Berguzar și Halit – n.r.), iar personajele pe care le interpretăm să reprezinte modele demne de urmat.

[citeste si]

DC News: Cât de greu este să filmați alături de soțul dumneavoastră?

Berguzar Korel: Exact ce spuneam anterior (râde). Să joci alături de Halit Ergenc nu este foarte „ușor" și aici mă refer la profesionalismul actoricesc. Pe scenă nu există loc pentru orgolii, sentimente, gelozii... Cu alte cuvinte, dacă vrei să fii cel mai bun, fii alături de cei mai buni!

DC News: Povestiți-ne un moment memorabil de la filmări.

Berguzar Korel: Un moment memorabil este faptul că joc din nou, după aproape 10 ani, împreună cu soțul meu, pe aceeași scenă, în serialul „Patria mea ești tu!".

DC News: Care a fost cel mai greu moment din carieră?

Berguzar Korel: „Un moment greu" a reprezentat perioada cât am fost însărcinată, și puțin după ce am născut, pentru că îmi doream să fiu lângă fiul nostru, Ali, dar îmi doream să fiu și pe scenă. Din fericire, am depășit cu bine acele perioade.

DC News: Serialele turcești au devenit un fenomen în România și nu numai. Mă refer, în special, la cele difuzate la Kanal D. Cum explicați acest lucru? Cum explicați că se bucură de un asemenea succes?

Berguzar Korel: Mă entuziasmează foarte mult să aud acest lucru. Cred că această apreciere de care ne bucurăm noi, actorii, se datorează și faptului că „rezonăm" unii cu alții, actori și telespectatori. Cred că cei care ne privesc și ne admiră munca, ne sunt aproape, ne îndrăgesc și prin prisma faptului că se regăsesc în personajele pe care noi le interpretăm.

DC News: Ce mesaj aveți pentru fanii din România?

Berguzar Korel: Le doresc tuturor sănătate, iubire și multe, multe zâmbete. Le transmit, prin intermediul dumneavoastră, că mă simț onorată știind că ne urmăresc în număr atât de mare. Mă înclin în fața dumneavoastră!

Rămâneți pe DC News pentru a citi și interviul cu Halit Ergenc, personaj Cevdet, „Patria mea ești tu!".

Nu uitați - Odată cu debutul serialului „Mireasa din Istanbul", serialul „Patria mea eşti tu!" va fi difuzat în fiecare luni şi marţi, de la ora 20:00, iar „Kosem" tot luni şi marţi, de la ora 22:00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel