Berenghi, salvatorul unui tânăr care a căzut de pe motocicletă: Țâșnea sângele-FOTO

Cătălin Ioan Berenghi, fost candidat la Primăria București, a salvat un tânăr care a căzut de pe motocicletă în fața lui.

"Fără să vreau, și astăzi am fost salvatorul unui tânăr care a căzut în fața mea de pe motocicletă, izbindu-se de un parapet.

Am examinat accidentatul și am constatat ca acesta era julit rău pe mâini, dar problema era că-i țâșnea sânge din piciorul drept prin cisma ruptă. Am decis să las cizma în picior pentru că era foarte strânsă și asigura o bună compresie peste rana tânărului.

La scurt timp am alertat 112, mi-a fost comunicat că va pleca imediat o salvare de la Curtea de Argeș înspre noi. O astfel de intervenție ar fi durat aproximativ o oră și 30 min. Le-am comunicat că voi deplasa motociclistul rănit la Cota 2000 care se aflat la trei km de noi, unde se afla un sediu Salvamont, care dispunea de o trusă medicală mai complexă decât cea a mașinii pe care eu o conduceam. Pe drum ne-am întâlnit cu echipa Salvamont și a Jandarmeriei care au preluat rănitul. Sunt bucuros că am putut încă o dată să fiu util semenilor mei", a spus Cătălin Ioan Berenghi.

(w670)

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel