Berceanu: Ponta are prima șansă

Democrat-liberalul Radu Berceanu admite că Victor Ponta are prima șansă la alegerile prezidențiale din noiembrie, dar, plecând chiar de la această premiză, premierul și-ar dori să susțină un alt candidat, de victoria căruia să fie sigur, pentru a nu-și risca propria piele.

"PSD știe că trebuie să câștige președinția. Dar Ponta zice că e suficient de tânăr să mai fie premier nu știu câți ani și apoi să ajungă președinte. E fraier. Dacă el mai rămane premier, nu îl mai alege nimeni nimic, se termină de tot. Acum a mimat el câte ceva, nu s-a prins toată lumea.

Dar se și teme. Dacă pierde, pierde și partidul, și guvernul, tot, ca Geoană. De aia parcă ar vrea, parcă n-ar vrea. Ponta vrea să aibă un candidat pe care să-l pună el și de care să fie sigur că va câștiga. Nu există așa ceva. Visează de pomană.

Berceanu: MRU avea un guvern de pafariști

Dar în acest moment, prima șansă o are Ponta cu PSD, iar noi dreapta, PNL+PDL, trebuie să fim conștienți de asta. Dacă facem cel mai mic pas greșit, le cream posibilitatea să câștige și apoi 10 ani ne vom uita în oglindă spunându-ne cât de tâmpiți am fost. 10 ani în care Ponta va fi președinte cu premier cine va vrea el, când va vrea el de câte ori va vrea el. Și dacă va fi așa, să nu mârâie nimeni", a declarat Berceanu pentru ziare.com.

Berceanu avertizează că cei care își doresc să fie prezidențiabili și se "agită" mult în sensul ăsta nu au sorți de izbândă.

"Sunt unii extrem de agitați sa ajungă candidați. În general, sunt hotărâți exact cei fără șansă. Îl văd pe Geoană care se agită, nicio șansă. Pe Ungureanu, nicio șansă", a mai spus Radu Berceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel