Radu Berceanu dă termen limită pentru fuziune PNL-PDL

Radu Berceanu, fost ministru al Transporturilor și lider democrat-liberal, susține "cu toată tăria" fuziunea PDL cu PNL, care trebuie să se finalizeze cât mai repede pentru a împiedica apariția "diverselor chestii greu de înghițit". 

Într-un recent interviu acordat recent pentru ziare.com, Radu Berceanu, vechi membru al Partidului Democrat, s-a declarat un susținător înfocat al fuziunii PDL-PNL. Întrebat dacă susține acest proiect, Radu Berceanu a răspuns: "Cu toata tăria. Este "meritul" de necontestat al lui Ponta și al PSD că, în sfârșit, au făcut în așa fel încât s-a lămurit toată lumea de pe dreapta că trebuie să facă o forță unificată. Trebuie să aibă tăria, și unii, și alții, să treacă cu tăvălugul peste toate problemele care sigur vor apărea și să facă fuziunea cât mai repede".

Citește și Berceanu, atac dezlănțuit la Băsescu: Cum să ai tupeul, nesimțirea să ...?

Fostul ministru al Transporturilor în guvernarea PDL se declară însă un politician cu viziune care nu se împiedică în "chestii sentimentale". 

Întrebat dacă nu este întristat că PD își trăiește ultimele zile, urmând ca sigla partidului și numele să dispară în momentul în care fuziunea cu PNL se va finaliza, Radu Berceanu a explicat: "Nu sunt politicieni cei care nu vad lucrurile mari si se impiedica in chestii sentimentale. Un astfel de proiect e cu mult mai important decat tot felul de sentimentalisme. A fost o etapa, au fost niste oameni, dar perspectiva primeaza. Eu as putea spune multe care mi-ar sta in gat. Ne pupam cu cei care au plecat de la noi si ne-au injurat. Trecem peste", a argumentat fostul lider democrat-liberal, care militează pentru urgentarea fuziunii, evitându-se astfel întâmpinarea altor piedici.

Citește și Surse: Cum s-ar putea numi partidul rezultat din fuziunea PNL-PDL

"Nu există prea repede. Trebuie făcută fuziunea până la 1 iulie. Cu cât se stă mai mult să se țeasă, să se coasă, cu atât se găsesc diverse chestii greu de înghițit", a conchis Radu Berceanu, legat de acest subiect.

De altfel, nici președintele PDL, Vasile Blaga, nu pare foarte preocupat de faptul că partidul pe care îl conduce nu s-ar mai numi așa. După şedinţa Colegiului Director al PDL de luni, Vasile Blaga a afirmat că ultimul lucru care îl preocupă este numele partidului care ar rezulta după fuziunea PDL cu PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel