Bercea Mondial rămâne în arest

Sandu Anghel, zis Bercea Mondia rămâne în arest, au decis, luni,  magistraţii Curţii de Apel Craiova care au admis recursul formulat de procurori la decizia magistraţilor de la Tribunalul Olt de a înlocui măsura arestării preventive cu interdicţia de a părăsi localitatea.

"Judecătorii Curţii de Apel Craiova au admis recursul formulat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt ", a declarat judecătorul Aurel Ilie, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Craiova.

Tribunalul Olt a dispus, săptămâna trecută, înlocuirea măsurii arestării preventive cu interdicţia de a părăsi localitatea în cazul lui Sandu Anghel, fiind a cincea decizie de eliberare pronunţată de această instanţă.

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova, a fost arestat preventiv în 20 februarie, 2011, într-un dosar în care este cercetat pentru tentativă de omor, după ce şi-ar fi înjunghiat nepotul, pe Ionuţ Anghel, zis Mercedes, care în urma incidentului a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel