Bercea Mondial și Izaura Anghel, trimiși în judecată pentru mituirea unui agent din penitenciar

Bercea Mondial, și fiica acestuia, Izaura Anghel, au fost trimiși în judecată de procurorii argeşeni pentru cumpărare de influenţă şi dare de mită.

Cei doi sunt anchetați în dosarul în care sunt acuzați că au încercat să mituiască un angajat al Penitenciarului Colibaşi.

Procurorii Parchetului Tribunalului Argeş l-au trimis în judecată, vineri, pe Sandu Anghel, sub acuzaţiile de cumpărare de influenţă şi dare de mită în concurs real şi în stare de recidivă post-condamnatorie. Izaura Anghel a fost trimisă în judecată sub acuzația de dare de mită.

În 18 septembrie, Izaura Anghel a primit mandat de arest la domiciliu în acest dosar, în timp ce pe numele lui Sandu Anghel a fost emis un nou mandat de arestare.

Citește și: BERCEA MONDIAL, RĂZBOI cu BĂSESCU. Îl denunță pe Syda

Dosarul a fost deschis de procurori în urma unei sesizări primite din partea reprezentanților Penitenciarului Colibași, unde Sandu Anghel este încarcerat.

Potrivit anchetatorilor, Bercea Mondial ar fi încercat, prin intermediul Izaurei, să ofere 300 de euro unui angajat al Penitenciarului Colibași, pentru a-i plasa un telefon  mobil în închisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel