Bercea Mondial, gest șoc la un interviu cu o jurnalistă Antena 3. Gâdea: Halucinant

Bercea Mondial, încarcerat, a primit permisiunea de a acorda un interviu din închisoare. Toate bune și frumoase, el a spus că vrea să vorbească în fața camerelor, apoi brusc a decis că nu mai dorește să facă acest lucru. 

Jurnalista Loredana Chimoiu de la Antena 3 a vrut să îi ia un interviu, iar Bercea Mondial a fugit de pe scaun, acolo unde se afla la discuții.

Întrebat de ce s-a ajuns la situația în care să fie închis, Bercea Mondial a răspuns: "Din cauza ginerelui lui Băsescu, lui Sida. M-am întâlnit cu el la Gara de Nord și din cauza asta sunt aici. Ne-am întâlnit cu puțin timp înainte de a fi arestat, există înregistrări. Procurorii nu le au".

"Nu mai pot să dau niciun interviu momentan, timp de o săptămână sau două", a zis Bercea Mondial. Degeaba a încercat jurnalista să îi adreseze niște întrebări scurte, el părea foarte speriat și a spus că nu mai vrea să vorbească.

"Nu vreau să discut despre Penitenciarul Craiova. Vorbim altă dată!", a mai zis Bercea Mondial la care jurnalista a replicat: "Ați acceptat acest interviu și vi s-a aprobat. Este păcat să nu vorbim. Chiar nu mă așteptam la atitudinea aceasta de la dumneavoastră. Vă credeam un om serios! Chiar nu ne putem înțelege? Răspundeți la ce puteți. Este foarte simplu. Iar eu vă înțeleg, nu insist cu întrebările. Vreau să vă întreb ceva înainte să plecați: Aveți curaj să îmi spuneți cine este bătrânul de la București?".

"Am curaj, dar nu vă spun acum pentru că îmi arestează din nou toată familia", a răspuns Bercea Mondial, fără să dea vreo informație clară.

După ce a văzut ce s-a întâmplat, Mihai Gâdea a spus: "Halucinant! Ce s-a întâmplat este dincolo de orice fel de imaginație. Cine l-a speriat? La un moment dat, chiar el a făcut cerere să vorbească cu un jurnalist extrem de serios. Apoi se ridică și nu mai vrea să vorbească".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel