Berbeceanu, arestat preventiv, susținut pe Facebook. Vezi mesajele

Screen Shot 2013-10-25 at 11.02.14 AM
Screen Shot 2013-10-25 at 11.02.14 AM

Șeful BCCO Alba, Traian Berbeceanu, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Procurorii au susținut că are comportamentul "unui lider al grupărilor interlope". În referatul de 141 de pagini,  Berbeceanu este acuzat că a sprijinit o grupare infracţională specializată în evaziune fiscală cu produse petroliere, că ar fi ţinut ilegal în biroul său stenograme clasificate din dosarele mai vechi ale DIICOT şi că a iniţiat operaţiuni de încurajare a conflictelor între grupările interlope, potrivit Antena 3

Pe Facebook a apărut, miercuri, o pagină de susținere a șefului BCCO, care se numește "Respect, Traian Berbeceanu". Pagina are deja 4.327 de aprecieri. După ce a fost anunțată arestarea preventivă a lui Berbeceanu, a fost postat următorul mesaj:

Cu totii, in aceste momente, trebuie sa fim alaturi de Traian Berbeceanu! Lucrurile care se intampla sunt inacceptabile, iar noi trebuie sa il sustinem! Pentru noi nu trebuie sa existe suspiciuni rezonabile, noi vrem doar certitudini. Insa, pana la momentul in care vom avea parte de o certitudine cu privire la afirmatiile facute de procurori, cu totii stim si am trait un singur adevar: comisarul sef Traian Berbeceanu este unul dintre putinii politisti corecti, dedicati meseriei sale si luptei contra infractorilor, fie ca ei fac parte din lumea politica, a mediului de afaceri ori sunt traficanti de droguri sau proxeneti. Iar astazi, mai avem o alta certitudine. Instanta (o judecatoare, fost procuror DIICOT Alba) admite sa-l trimita dupa gratii pe acest om, in baza unor suspiciuni rezonabile. Ma intreb insa cum va motiva aceasta judecatoare arestarea preventiva... de ce este astazi Traian Berbeceanu un pericol public? Ei bine, poate ca este, insa nu pentru noi, oamenii simplii, care nu fac altceva decat sa isi traiasca viata, cu bune si cu rele, ci pentru cei care comit fapte in afara legii. Poate ca Traian Berbeceanu, seful BCCO Alba, este astazi un pericol chiar pentru procurorii DIICOT Alba, fostii colegi ai judecatoarei!

Iată o parte din mesajele celor care îl apreciază pe șeful BCCO Alba:

"Pentru mine va ramane un exemplu de integritate, profesionalism.Probabil cel mai bun dintre noi toti".

"E greu sa lupti cu un sistem atat de puternic si bine organizat. Mari interese".

"Un om care lupta cu mafia trebuie incurajat, ajutat, nu ceea ce fac ei, inlaturat si murdarit cu noroi pt ca a desfintat retele intregi ale mafiei si celor ce produc averi colosale .RESPECT.".

"Ma gandesc de foarte mult timp ca fetita mea va merge in curand la scoala...un loc in care toti copiii ar trebui sa fie protejati de orice pericol venit din exterior. dar cel mai mult ma ingrijora si in continuare ma ingrijoreaza prezenta drogurilor in interiorul scolilor. O problema reala, grava ce ia amploare zi de zi. Dar in acelasi timp ma linistea un pic gandul ca EXISTA O STRUCTURA , CONDUSA DE UN OM EXCEPTIONAL , care va face tot posibilul sa limiteze acest fenomen. Caci nimic nu poate fi mai scarbos, mai scabros decat un traficant de droguri care UCIDE sperante, aspiratii, VIETI!  DECI, RESPECT TRAIAN BERBECEANU! MULTI PARINTI SUNT ALATURI DE TINE".

"Toata stima si respectul meu pentru un OM CORFCT intre oameni. Pacat. Mare pacat. Oamenilor valorosi nu le sunt recunoscute meritele. Multi sunt langa d_nul Berbeceanu si speram ca dreptatea sa iasa la lumina. Dumnezeu sa va dea putere sa treceti cu bine si sa aveti drum drept si lumina pt dvs si familia dvs".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel