Benone Sinulescu, internat. Director medical: O singură problemă pot să comunic

Artistul Benone Sinulescu este internat. 

Potrivit celor mai noi informaţii, Benone Sinulescu este în stare stabilă, artistul fiind transferat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Lenuța Timiș, director medical al Spitalului Județean din Arad, a fost întrebată, sâmbătă după-amiază, într-o intervenție telefonică la Antena 3, cum se simte Benone Sinulescu:

„Este într-o stabilă acum, singura problemă pe care pot să o comunic este că soția dânsului, doamna Sinulescu, a solicitat să nu declarăm nimic de starea soțului dânsei!”

Întrebată ulterior de Nadina Cîmpean „ne puteți spune dacă se află în afara oricărui pericol”, directorul medical a zis: „Pacientul a intrat la noi în unitatea de primiri urgențe la ora 15.55. Despre starea de sănătate, diagnostic, tratamentul care va fi administrat, deocamdată, nu pot să vă spun, atâta timp cât familia solicită să nu declarăm niciun detaliu despre el.”

„Ce pot să vă spun e că pacientul va beneficia de cele mai bune îngrijiri medicale”, a concluzionat Lenuța Timiș.

VEZI ȘI: Irina Loghin nu a mai vorbit cu Benone Sinulescu de doi ani. Mărturisiri despre soția artistului

Acuzații

Amintim că fostul impresar al artistului, Ionuţ Pavel, susține că familia cântăreţului a decis ca inițial acesta să fie dus la un centru paleativ, în loc sa fie tratat într-un spital de specialitate.

Cântăreţul de muzică populară Benone Sinulescu s-a născut la data de 24 mai 1937, în localitatea Siriu din judeţul Buzău. A făcut parte din corul bisericii, unde cânta la Denii şi la Prohod. După ce a terminat şcoala elementară din Siriu, a devenit solistul şcolii din Pleşcoi şi dirijorul corului. La vârsta de 12-13 ani, avea deja un repertoriu vast şi cunoştea şi cântecele unor artişti precum: Ioana Radu, Maria Tănase şi Maria Lătăreţu.

În timp ce urma cursurile Şcolii Medii Tehnice din Buzău, mergea să cânte la staţia de amplificare a oraşului. După absolvire, a mers la Bucureşti unde a dat examen la Şcoala Specială de Muzică, dar nu a reuşit să intre de prima dată. Ulterior, a fost luat în clasa Elisabetei Moldoveanu, profesoară de canto.  

În 1956, la vârsta de 18 ani a înregistrat la radio piesele: "Străina mamei, străină", "La Lenuţa sub cerdac" şi "În munţii Buzăului". Au urmat concerte în ţară şi în străinătate, cele mai mari succese înregistrându-le cu ansamblul "Ciocârlia".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel