Bendeac, FINAL de carieră la Antena 1: ÎNCHEI

Sub sloganul „Te uiţi o seară, râzi o săptămână!”, de duminică, 25 februarie, de la ora 20.00, super- comedia revine la Antena 1 cu un nou sezon, ultimul, al emisiunii „În puii mei!”. 

Mihai Bendeac încheie cu cel de-al IV-lea sezon ”În puii mei!”, un proiect de amploare care s-a dovedit, de-a lungul timpului, un real succes.

"După 12 ani în care am realizat sketch-show-uri, aceste 6 ediții închid o perioadă a carierei mele. A fost frumos. Greu, dar foarte frumos," spune Mihai Bendeac.

Personajele inspirate din actualitatea românească și umorul de situație și limbaj sunt doar câteva din ingredientele unei emisiuni care duce comedia la un alt nivel. Puțin acid, dar mereu sănătos, umorul "În puii mei!" este de neegalat, alături de Mihai Bendeac şi echipa sa. 

Show de top

”În puii mei” este unul dintre showurile de comedie de top din România, poziţie confirmată pe parcursul sezoanelor de difuzare de notorietatea replicilor personajelor. Scheciurile gândite de Mihai Bendeac au fost extrem de apreciate și, nu de puține ori, au devenit chiar virale pe internet.

În plus, sezonul IV al show-ului aduce în atenția telespectatorilor, în fiecare seară de duminică, o ”bătălie a glumelor” organizată de Maria Popovici, câștigătoarea sezonului II ”iUmor”. Competiția presupune ca două sau mai multe persoane să spună glume, iar cel care râde primul în hohote se consideră învins. Jocul este unul de notorietate pe Youtube, atât la noi cât și în S.U.A.

[citeste si]

Telespectatorii vor avea parte de o mulțime de surprize îmbinate perfect cu umor și ironie de neegalat, de Mihai Bendeac și colegii săi. Acest lucru se va întâmpla chiar din prima ediție a show-ului "În puii mei!", care va fi difuzat duminicã, 25 februarie, de la ora 20.00, numai la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel