Bendeac a șocat la iUmor: Am avut COVID-19. Mama o să mă omoare. Mi-a zis să nu spun

Mihai Bendeac a șocat asistența la iUmor. Acesta a precizat că a avut noul coronavirus. Inițial, ceilalți participanți la emisiune au crezut că Bendeac glumește.

În timpul emisiunii de ieri de la iUmor, Mihai Bendeac a întrebat dacă e singurul participant din emisiune care a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Nimănui nu i-a venit să creadă inițial. Bendeac a continuat și a precizat „mama o să mă omoare. Mi-a zis că mă spânzură dacă spun treaba asta”. Comediantul a precizat că a fost diagnosticat cu COVID-19 atât el, cât și fratele și părinții lui. 

Bendeac spune că acest lucru s-a întâmplat la începutul Stării de Urgență din România. Totul s-a petrecut după ce Bendeac ar fi participat la înmormântarea bunicului său, unde preotrul și mai multe persoane erau pozitivi cu noul coronavirus.

Mihai Bendeac a adăugat că la el simptomele au ținut două zile, în timp ce pe ceilalți membri ai familiei simptomele i-au chinuit în jur de opt-nouă zile. El a spus că a fost „frapat” de faptul că în decurs de doar cinci minute avea toate simptomele.

„Eram absolut normal, dar în decurs de 5 minute aveam toate simptomele: dureri foarte puternice musculare, extrem de puternice. O stare de oboseală, dacă mă ridicam de pe canapea să mă duc la bucătărie la mijlocul drumului îmi venea să mă așez. Nu mai aveam absolut deloc gust și miros, motiv pentru care am slăbit 3-4 kilograme în acele două zile”, a precizat Bendeac.

Inițial participanții la emisiune au crezut că Bendeac glumește, mai ales că nu ar fi la primul „incident”. În trecut, Bendeac i-a păcălit că va fi tată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel