Belina. Eugen Teodorovici, DNA. Ce le-a spus procurorilor

Fostul ministru Eugen Teodorovici a afirmat miercuri, la ieşirea din DNA, că a purtat o discuţie cu procurorii cu privire la proceduri privind fondurile europene. 

"Am avut o discuţie aici (la DNA - n.r.) despre modul în care banii europeni, în acea perioadă, când am fost eu ministru al Fondurilor Europene - 2013, 2014, modul în care se alocau, modul în care se făceau plăţile, cum se monitorizau cheltuielile efectuate pe fiecare dintre proiecte", a precizat Eugen Teodorovici. 

Întrebat despre Teldrum şi dacă Liviu Dragnea i-a cerut ceva vreodată legat de această firmă, Teororovici a spus că în perioada în care el a fost ministru această firmă nu a beneficiat de fonduri europene, el ironizându-l apoi pe liderul PSD: "Cum poate să-i ceară ceva un ditamai preşedinte de partid unuia ca mine? (...) Dacă mi-ar fi cerut ceva şi dacă era în termenii legali, cu mare drag (...) Oricine îmi cere ceva care nu e conform legii nu are ce discuta cu mine".

De asemnenea, întrebat dacă firma Teldrum a fost favorizată de anumiţi demnitari, Eugen Teodorovici a răspuns că nu poate afirma aşa ceva, dar că nu se poate întreba cum această companie a avut acces la tot felul de finanţări.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel