Beganu, fost prefect Buzău, rămâne în arest

Fostul prefect de Buzău Paul Beganu rămâne în arest preventiv, în timp ce un alt inculpat în acelaşi dosar, avocatul Cosmin Vasile, va fi eliberat şi pus sub control judiciar.

VEZI ȘI: Lavinia Șandru, GAFĂ de proporții. Replica lui Badea-VIDEO

Magistraţii Curţii de Apel Ploieşti au decis ca fostul prefect de Buzău Paul Beganu, reţinut la sfârşitul lunii noiembrie pentru că ar fi luat mită un milion de euro de la un afacerist pentru ca acesta să intre în posesia a 5.000 de hectare de pădure în localitatea Gura Teghii, să rămână în arest preventiv încă 30 de zile.

Astfel, Paul Beganu va rămâne în arest preventiv cel puţin până în 18 februarie, după ce magistraţii au admis cererea procurorilor de prelungire a mandatului de arestare cu alte 30 de zile.

O măsură similară a fost luată şi în cazul omului de afaceri Gheorghe Ceteraş, acuzat că a oferit mită mai multor persoane, între care fostului prefect Beganu şi unui judecător, pentru a fi împroprietărit cu cele 5.000 de hectare de pădure, vândute ulterior unei firme străine.

Decizia de joi a Curţii de Apel Ploieşti nmu este definitivă, putând fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare.

În schimb, Curtea de Apel Ploieşti a decis ca avocatul Cosmin Vasile, inculpat în acelaşi dosar al retrocedărilor ilegale de pădure, să fie eliberat din arest şi pus sub control judiciar, scrie Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel