Becali va fi mutat la Poarta Albă. Transferul, aprobat de Penitenciar

585177-gigi-becali-max-balasescu
585177-gigi-becali-max-balasescu

Gigi Becali va fi mutat la Penitenciarul Poarta Albă, din Constanța. Transferul a fost aprobat de Penitenciarul Jilava. Urmează să fie aprobat de Administrația Națională a Penitenciarelor. Finanțatorul Stelei a făcut această cerere către Administrația Națională a Penitenciarelor după ce a fost filmat și imaginile, video și foto, au apărut în presă. Adevăratul motiv al cererii de mutare nu este reprezentat de filmări, ci de relațiile tensionate dintre Gigi Becali și conducerea Penitenciarului Jilava, conducere care a fost amendată din cauza filmărilor cu Gigi Becali. În plus, și cei care l-au filmat au fost sancționați și, din nou, Gigi Becali ar urma să aibă probleme cu aceștia, mai ales că nu beneficiază de suportul angajaților, care îl "sancţionează pentru orice lucru". 

Finanțatorul Stelei bănuia că este filmat, de aceea a cerut să fie păzit și când face duș. Totul s-a confirmat prin apariția imaginilor în presă, care ar fi fost vândute pe bani grei. Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, a dispus începerea unei anchete a Corpului de Control. O echipă de inspectori a vizitat, vineri, penitenciarul, iar conducerea a fost deja amendată, în timp de doi deţinuţi, care l-au filmat pe Becali, au fost sancţionaţi.

Informațiile, care vin din partea apropiaţilor lui Gigi Becali, citate de gsp.ro, arată că finanțatorul a cerut să fie mutat la Penitenciarul Poarta Albă, după ce angajaţii de la Jilava ar fi început să-l sancţioneze fără motive serioase.

"Se pare că domnul Becali va fi mutat de la Jilava! Nu am detalii, dar e clar că va pleca de aici, pentru că relaţiile sale cu conducerea acestui penitenciar sunt destul de deteriorate. Au început să-l sancţioneze pentru orice lucru, după ce i-au fost aprobate unele cerinţe pe care acum nu mai vor să i le accepte", a precizat avocatul Bogdan Vlad.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel