Becali va fi "cazat" la Jilava în celula lui Năstase

becali_catuse
becali_catuse

Condamnat la trei ani de închisoare cu executare, Gigi Becali va fi transferat la penitenciarul Jilava, în celula în care și-a ispășit pedeapsa Adrian Năstase.

După ce se va încheia perioada celor 21 de zile pe care trebuie să le petreacă la închisoarea din Rahova pentru investigații medicale, latifundiarul din Pipera va fi transferat la penitenciarul Jilava.

Potrivit Libertatea, angajații penitenciarului au început deja amenajarea celulei în care va fi "cazat" Gigi Becali. Aceasta va fi însăși camera în care fostul premier Adrian Năstase și-a ispășit pedeapsa primită în dosarul "Trofeul Calității".

Gigi Becali va împărți camera de detenție cu Emilian Cutean, fost șef al revoluționarilor și om de casă al partidului din care Năstase face parte. Zona în care se va afla Gigi Becali este una ferită de ochii celorlalți deținuți, pentru a evita conflictele sângeroase ce s-ar putea isca între finanțatorul Stelei și restul condamnaților. Astfel, latifundiarul va avea vecini de soi, din rândul oamenilor de afaceri, magistraților sau polițiștilor care se află încarcerați în același corp de clădire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel