Becali - Talpan, război. O nouă înfrângere în instanță pentru finanțatorul FCSB

Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali și juristul CSA Steaua, Florin Talpan, continuă disputa în tribunale, iar oficialul Armatei tocmai a obținut o victorie de etapă.

Curtea de Apel București a respins într-o ședință de pe 19 martie apelul făcut de Gigi Becali la decizia Tribunalului București, din decembrie 2016, prin care oficialul FCSB trebuia să îi achite 3.000 de euro lui Talpan pentru calomnie și jigniri, informează GSP

Mai mult, Curtea de Apel a decis că Gigi Becali trebuie să îi plătească 30.000 de euro lui Talpan, de zece ori mai mult decât suma inițială. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată în termen de 30 de zile.

[citeste si]

"Respinge apelul formulat de apelantul pârât, ca nefondat. Admite apelul formulat de apelantul reclamant. Schimbă în parte sentinţa apelată în sensul că stabileşte cuantumul despăgubirilor la suma de 30.000 euro. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei. Obligă apelantul pârât să plătească apelantului reclamant suma de 50 lei, cheltuieli de judecată în apel. Cu recurs în 30 de zile de la comunicare", se arată în decizia Curții de Apel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel