Becali - Preda, scandal la aeroport. Ciutacu: Puteți să nu mai fiți penibili?

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Victor Ciutacu a luat atitudine în cazul scandalului dintre George Becali și europarlamentarul Cristian Preda și s-a referit la opiniile celor care susțin că omul de afaceri merita să fie apostrofat pentru a avut acces preferențial în aeroport. 

Jurnalistul Victor Ciuacu atrage atenția că accesul VIP este o facilitate firească pentru oamenii cu bani primită de obicei de la banca unde acesta are un cont ce depășește o anumită sumă. "Înțeleg că e cool s-o arzi revoltat că Becali nu stă la coadă la pașapoarte, dar puteți încerca să nu mai fiți penibili? Orice aeroport în care curge apă caldă la robinet are serviciu VIP. Care e pe bani. Printre alte beneficii prevăzute de suma deloc mică pe care o plătești se numără și să nu stai la coadă. Plus, tot pe bani, acces în saloane speciale (scrie "lounge" pe ele), plus, eventual, transport privat la/de la aeronavă.

Facilitate pe bani publici

Ciutacu spune că și el împreună cu familia sa are un astfel de acces tip VIP dar acest lucru nu ar trebui să privească pe ceilalți pentru că facilitatea este plătită din bani săi și nu din bani publici ca în cazul europarlamentarului Cristian Preda. "Spre exemplu, dacă tot veni vorba, fără să fac vreun efort în sensul ăsta, am acces și eu - cu familie cu tot - la boieri. Și nu că aș fi eu vreun miez, dar pentru că am un anume tip de card la o anumită bancă. Și au parteneriat între ei, banca și o companie aviatică. Dar nici nu mai știu unde e cardul de acces, atât de mult m-a interesat facilitatea.

Habar n-am dacă Gigi are contract cu aeroportul, dar, la câți bani rulează prin bănci, e imposibil să nu aibă și beneficiul ăsta minor din partea lor. Preda, în schimb, are toate tipurile de facilități, ca și ceilalți europarlamentari, pe banii noștri; ai mei, ai tăi, ai lui Becali. Plus business class inclus, tot pe aceiași bani. Plus venituri care exced orice limită de bun simț, cu aceeași proveniență. Așa că mai subțire cu nervii prin duty free... P.S. Iar ghișeul de pașapoarte diplomatice/echipaje ține loc și de ăla cu priority", a scris Ciutacu pe Facebook.

Circ la aeroport

Omul de afaceri George Becali a izbucnit într-o avalanșă de înjurături chiar în incinta aeroportului Henri Coandă după ce europarlamentarul Cristian Preda i-a spus acestuia că este un pușcăriaș. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel