Zmărăndescu: "Becali nu rezistă, se va sinucide"

Fostul bodyguard al lui Gigi Becali, Cătălin Zmărăndescu, susține că patronul Stelei nu va rezista în închisoare. Mai mult, fostul bodyguard spune că Gigi Becali s-ar putea sinucide. Ipoteza este respinsă de psihologi, care spun că un om cu adevărat religios va respecta interdicția Bisericii, care consideră sinuciderea cel mai grav păcat.

 Cătălin Zmărăndescu a declarat că Gigi Becali, condamnat la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, s-ar putea sinucide în scurt timp.

"Nu știu dacă rezistă două luni în pușcărie, darămite trei ani! Ascultați-mă ce vă spun, nu rezistă două luni! Mi-e și frică să vă spun la ce mă gândesc, scoateți-l din Parlament, cred că se sinucide. Mă gândesc să nu facă vreo tâmpenie", a spus fostul bodyguard.

Zmărăndescu a adăugat că, la modul în care s-a comportat patronul Stelei în cele două săptămâni petrecute în arest, nu va rezista să-și ispășească sentința. Luptătorul a declarat că Gigi Becali "doar are gura mare".

Pedeapsa lui Becali, "dată de la Dumnezeu"

Fostul bodyguard al patronului Stelei a ținut să-i reproșeze public lui Becali comportamentul avut.

"Gigi face doar ce vrea el. Eu l-am sfătuit să cheme Poliția atunci, dar nu m-a luat în seamă. Nu s-ar fi ajuns acolo. M-am blocat, nu-mi venea să cred că vrea să fugă. Ceea ce se întâmplă azi e rezultatul a ceea ce ai făcut ieri. El n-o să înțeleagă niciodată. Dumnezeu îți dă după ceea ce meriți", a conchis Zmărăndescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel