Becali, naș pentru Laurențiu Reghecampf? Anamaria Prodan râde și zice că ”Gigi face de râs numele lui Dumnezeu”

Foto: Instagram Anamaria Prodan
Foto: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan Reghecampf a vorbit despre Gigi Becali.

Anamaria Prodan Reghecampf s-a retras, cel puțin pentru o perioadă, la Dubai, dar a rămas conectată la tot ceea ce înseamnă.

A fost întrebată în ce relație de colaborare se mai află cu Gigi Becali, mai ales în contextul prieteniei dintre finanțatorul celor de la FCSB și Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan a zis: „Gigi, prieten cu Reghe? Păi, îl umilea pe la TV, îl numea trădător. Îi jignea nevasta la TV! I-a distrus imaginea și munca de o viață. Vorbea gura fără el, ca de obicei. (...) Cât despre mine, Becali știe că o singură dată dacă mai deschide gura despre familia mea o să mă rog la Dumnezeu să amuțească pe veci. O să-i fie rușine să mai iasă din casă și o să-i fie rușine să-si privească familia în ochi dacă vorbesc eu. Poate Reghe să fie prieten cu așa cineva? În primul rând trebuie să cunoști și să respecți noțiunea de prietenie ca să te numești un bun creștin și un bun om. Numai în fața camerelor TV să aruncăm cu banii..... Ăla e circ ieftin! Cât despre credință?! Nu are habar!

Anamaria Prodan a reacționat după ce s-a spus că Gigi Becali îl va năși pe Laurențiu Reghecampf

După ce l-a nășit pe Cristi Borcea, se aude acum că Gigi Becali i-ar fi promis lui Reghe că-l nășește dacă se va recăsători.

„Nașul Gigi Becali? (n.r. râde) Divorțul și noua relație. Eternele probleme ale tuturor. Să mă anunțați când e nunta ca să vin și eu. Să-mi spuneți când anunță oficial Gigi că e naș, ca să-l felicit în felul meu unic. Orice naş își are nașul. Gigi face de râs numele lui Dumnezeu.

Pentru el, să faci rău, să bârfești și să râzi de toți, ca lașul, pe la spate, sunt motive de a merge mai departe. Ne pierdem timpul. Cât despre tot ce se vorbește despre familia mea, soțul meu, averea noastră... Este jenant și prefer să spun atât: la final o să vorbesc doar eu, căci audiența o să amuțească”, a spus Anamaria Prodan, scrie Digi Sport.

„Fără să mă uit în stânga sau în dreapta trăiesc superb şi demn. Fără să mă împiedic de nimeni și de nimic. Mă uit doar înainte și nu mă interesează decât de familia și oamenii dragi mie. În rest … Dumnezeu cu mila!”, a mai zis Anamaria Prodan.

VEZI ȘI: Apar oameni din trecut, avertisment pentru o ZODIE! Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel