Becali, la ieșirea ÎCCJ: Chiar el m-a condamnat. A fost o bucurie să îl văd

Becali
Becali

Gigi Becali a spus, la ieșirea din sala de judecată a ICCJ, că procurorul nu a fost „așa de vehement împotriva" cererii lui de reabilitare.

„Eu am spus că au trecut 4 ani (...) conform Codului Penal. Și am făcut faptele pe care le-am făcut și deja, consider eu, că m-am reabilitat și m-am îndreptat. Procurorul, el se opune, normal, de aia e convocat să se opună, dar nu a fost așa de vehement împotrivă. (...) Este doar o reabilitare. Dacă vor judecătorii să dea, dau, dacă nu mai trece un an și se face reabilitare de drept. M-ai înțeles?", a spus Gigi Becali la ieșirea din sala de judecată a Inaltei Curți.

Acesta a precizat că a fost o bucurie să-l revadă pe judecătorul ICCJ Ionuț Matei.

„Chiar Ionuț Matei m-a condamnat, dar nici nu mi-a dat mult atunci, când se dădeau 7 ani, 8 ani, 9 ani, 10 ani. El mi-a dat 2. A fost și o bucurie să îl văd, adică", a explicat finanțatorul FCSB.

Acesta solicită reabilitarea pentru a i se șterge pedepsele accesorii dispuse de instanța care l-a condamnat și pentru a avea un cazier curat. Pedepsele accesorii (interzicerea dreptului de a fi ales într-o funcție publică și de a vota) sunt impuse câțiva ani după eliberare.

Gigi Becali a fost eliberat din penitenciar, în 2015, după ce a executat o treime din pedeapsa de 3 ani și 6 luni în dosarul schimbului de terenuri cu MApN și a primit, ulterior, un spor de câteva luni în dosarul Valiza și în cel al sechestrării celor care i-au furat mașina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel