Becali își joacă ultima carte în fața judecătorilor

Becali supărat
Becali supărat

Gigi Becali se află, vineri, din nou, în instanță. Decizia luată va fi definitivă. Gigi Becali, care mai poate spera la șansele eliberării abia peste șase luni, își joacă ultima carte. El speră ca adaosul de șase luni, dat în urma contopirii pedepselor, să fie micșorat, în timp ce procurorii vor să fie majorat la un an, ceea ce ar duce la 4 ani de închisoare cu executare pentru Gigi Becali. 

Cea mai mare condamnare a lui Gigi Becali este de 3 ani cu executare. În urma contopirii pedepselor, a mai primit un spor de 6 luni. Potrivit deciziei din 27 iunie, Gigi Becali ar avea de ipășit trei ani și șase luni în spatele gratiilor.

Reprezentanții Ministerului Public cer mărirea sporului de pedeapsă de la șase luni la un an de zile. De cealaltă parte, apărătorii lui Gigi Becali susțin că sporul pronunțat de Tribunal este unul exagerat. Argumentul lor este că Gigi Becali are cea mai mare condamnare de 3 ani de închisoare cu executare, astfel nu s-ar justifica un adaos de șase luni și cu atât mai puțin de un an.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel