Becali îl laudă pe Iohannis: Nu am mai avut preşedinte ca el

Gigi Becali l-a lăudat pe preşedintele Klaus Iohannis într-un interviu care a fost difuzat în seara de Crăciun. 

Gigi Becali l-a lăudat, într-un interviu pe care l-a acordat în exclusivitate pentru România TV, pe preşedintele Klaus Iohannis.

"Nu poţi să-l compari acum pe Iohannis, chiar dacă e de altă religie... Nu poţi să-l compari pe Iohannis cu Băsescu. E un om cuminte. Nu face mizerii. Îl compari pe Iohannis cu Băsescu? E adevărat, fiecare îşi face politica lui. Dar noi nu am avut preşedinte aşa cuminte ca Iohannis până acum. Şi puternic. Adică nu în România, că nu prea e vorbitor... dar are prestanţa aia, când ajunge pe acolo prin străinătate, e văzut bine, lumea nu prea ştie că nu are darul vorbirii, dar e prezentabil, apare la Bruxelles, e mai înalt decât ei cu un cap şi îl ascultă pe el, că nu poţi să-l asculţi pe ăla mai mic. Şi atunci trei vorbe alea pe care le spune el, are mai mare putere decât le spune unul cum e Macron. Prestanţa fizică contează la oameni.

Ce mai avem nevoie de la Iohannis? S-a dus acolo şi a adus 80 de miliarde. Trei cuvinte a spus... Nu prea vorbeşte, dar a adus miliardele. Mai avem nevoie de altceva? Să nu facă rele, să nu batjocorească oamenii la puşcărie cum au făcut alţii. Cuminte este, nu se bagă în justiţie, a adus 80 de miliarde, ce nevoie avem de altceva?", a declarat Gigi Becali. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel