Becali și-a ieșit din minți în direct. O să țip ca Pleșoianu: "Livia Stanciu, Ionuț Matei!"

Gigi Becali și-a ieșit din minți în direct la România TV. El a spus că toată viața le va pomeni numele judecătorilor care l-au condamnat și că abuzul la care ar fi fost supus este pe cale să se dovedească. 

Gigi Becali spune că i s-a făcut o mare nedreptate în momentul în care a fost condamnat la închisoare și chiar dacă abuzul va fi dovedit, el nu se va împăca cu judecătorii care i-au dat sentința. 

"Eu nu o să mă împac niciodată, iar statul va fi condamnat pentru abuzul pe care l-a făcut cu mine: lacrimile mamei mele, ale nevestei mele, ale fetelor mele... nici la majoratul lor n-am fost. Mama mea are zona zoster și trăiește cu mari dureri. Voi nu puteți să înțelegeți durerea pentru că nu știți ce am trăit eu și familia mea. Nu puteți să înțelegeți când plâng fetele la telefon, nevasta și mama și tu stai cu pușcăriașii în temniță. Nu puteți să înțelegeți acest lucru. Doar cei care au fost la pușcărie pot înțelege. Eu o să mă țin de capul lor toată viața mea și până mor o să le pomenesc numele: Livia Stanciu, Ionuț Matei, așa cum striga și domnul Pleșoianu la miting, așa o să țip și eu," a spus Gigi Becali la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel