Becali, fază INCREDIBILĂ cu ÎPS Pimen: Mi-a dat o hârtie pe care scria cifra 1

Gheorghe Becali a relatat mai multe mărturii emoționante în care s-a întâlnit cu ÎPS Pimen.

'Când au fost inundațiile în Bucovina îmi aduc aminte că stăteam la masă cu ÎPS și i-am spus că îl susțin și financiar în tot ceea de dorește să facă. Îmi aduc aminte că a luat o hârtie și a scris un '1'! Mi-a dat hârtia și mi-a zis: Acum dvs. puneți zerourile ca să știu cât am dreptul să cheltui. I-am dat hârtia înapoi și i-am scris pe ea: Câte zerouri vreți Înalt Prea Sfinția Voastră să puneți! Eu vă voi da cât puteți să cheltuiți dvs.!' și-a amintit Becali.

'Apoi a făcut Spitalul de la Dolhasca, un cămin de bătrâni, a făcut 40-50 de case la Arbore când au fost inundațiile și alte fapte de caritate. Aveam o legătură prietenească. Eram prieteni buni (...) Acești oameni nu se tem de moarte. Nu au cum să se teamă de moarte pentru că îl au pe Hristos în inima lor! Mai mult, ei așteaptă mai repede să plece ca să se întâlnească cu Hristos!' a spus Gigi Becali, într-o intervenție telefonică la România TV.

'Îi simt aproape pe acești oameni cu viață sfântă (...) Am fost un om iubit de Dumnezeu, privilegiat, pentru că, de exemplu, când m-am văzut prima dată cu părintele Papacioc...mă aștepta cu brațele deschise. Mi-a zis: În sfârșit s-au întâlnit inimile noastre!  De asemenea, părintele Calciu mi-a spus înainte să plece la Domnul că: Eu plec și voi veghea asupra ta de dincolo! Mă cutremur când îmi aduc aminte! La fel m-a chemat la el și Părintele Iustin Pârvu! Singurul meu regret este că nu l-am întâlnit pe Ilie Cleopa!' a mai relatat Gheorghe Becali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel