Becali, după scandalul cu tunul uriaș de la ANRP: Fac 2-3 spitale

Un raport al Corpului de Control al Guvernului arată că Gigi Becali, împreună cu nepotul său Vasile Geambazi, ar fi obţinut de la ANRP despăgubiri ilegale de milioane de euro pentru un teren supraevaluat. Valoarea terenului a fost mărită astfel de mai bine de trei ori, de la 19 la 71 de milioane de euro.

Omul de afaceri neagă faptul că ar avea vreo implicare în acest caz şi spune că nepotul său a renunţat deja la despăgubiri de 45 de milioane de euro pe care le câştigase în justiţie în 2015.

"Nepotul meu a avut o despăgubire de 45 de milioanede euro, la care a şi renunţat. Deci a ajutat statul cu 45 de milioane de euro. (...) Banii vor merge numai la biserici și spitale. Eu acum colaborez cu anumiți oameni și o să fac 2-3 spitale care o să fie gratuite printr-o fundație care se va numi Becali... Acolo se va ocupa de oamenii săraci", a spus Gigi Becali la emisiunea 'Ediția de seară', realizată de Victor Ciutacu la România TV.

"Eu cred că șeful de control al prim-mininistrului vrea să apară la TV. Dacă zice ceva de Becali apar la TV. (...) Dă-i încolo de 50 milioane că nu mâncam bani", a mai zis omul de afaceri.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel