Becali: Dumnezeu, MINUNE pentru români în pandemie. De-asta avem puține cazuri!

Becali
Becali

Gigi Becali a spus care crede el că este motivul pentru care coronavirusul nu s-a răspândit în România aşa cum se întâmplă în alte ţări din vestul Europei. 

"Mă rog în fiecare zi la biserică şi zic: ‚Doamne, fă o minune... şi-aşa suntem amărâţi, lucrăm sclavi pe la toate popoarele lumii, peste tot, noi, împrăştiaţi, milioane de români... Acum să ne dai şi boala asta... Fă aşa ceva încât să ne ocolească pe noi’. Şi ne-a cam ocolit. Eu am spus de la început că ortodoxia...  noi dacă credem în Dumnezeu... păi atunci credem în sfântul botez, în sfintele taine. Iar sfântul botez ce înseamnă: că la botez fiecare ortodox are câte un înger păzitor. Aşa e la noi la ortodocşi. Noi primim la sfântul botez câte un înger păzitor. Păi de ce nu l-a dat, atunci? Întreb şi eu. Păi e minciună?

Dacă ni l-a dat la botez să ne apere, ne apără îngerul păzitor, ca dovadă că, la noi la ortodocşi... sunt 300 de milioane ortodocşii şi sunt mai puţini bolnavi decât Belgia care are 5-6 milioane de locuitori. Îţi dai seama ce minune a făcut Dumnezeu? Numai să avem ochi să vedem. Asta în situaţia în care noi românii suntem plecaţi prin toate focarele, Italia, Spania. Au venit puţini bolnavi", a explicat Gigi Becali într-un interviu acordat România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel