Becali, discurs disperat în fața magistraților. "Nu am fost condamnat la moarte"

Becali supărat
Becali supărat

Curtea de Apel îl lasă pe Becali în așteptare. Nici marți, magistrații nu au luat o decizie cu privire la întreruperea pedepsei omului de afaceri. Gigi Becali a ținut un discurs disperat în fața magistraților. 

Avocata omului de afaceri a arătat că au fost persoane condamnate pentru o perioadă mai mare și fapte mai grave cărora li s-a permis întreruperea pedepsei, dar și că CEDO a condamnat anterior România pentru că nu a permis unor deținuți dreptul la ajutor medical. Procurorii au cerut respingerea contestației ca neîntemeiată. 

"Sunt două luni de când s-a făcut expertiza medico-legală, iar statul nu mi-a spus nimic. Nu m-a întrebat să aleg spitalul din reţeaua Ministerului Sănătăţii, nu l-a interesat, nu mi-a propus nimic", a afirmat Becali. A adăugat că a mai spus că a avut dureri la coloană şi a fost consultat de un neurochirurg din Constanţa care i-a spus că trebuie operat de urgenţă, scrie Mediafax

Gigi Becali a precizat că vrea să facă intervenţia într-o clinică privată din Bucureşti şi că în unităţile medicale private nu este acceptată paza. El a cerut ca înainte cu două-trei zile de operație să meargă la o mănăstire pentru a se ruga pentru sănătatea sa. Omul de afaceri a mai spus că înainte de operaţie nu vrea "să îmbrăţişeze gardianul", ci să aibă alături familia sa.

"De ce îi deranjează că Becali, care a stat un an de zile în puşcărie, îşi face operaţia şi apoi îşi reia condamnarea? De ce atâta încrâncenare ca să paralizez eu? Nu am fost condamnat la moarte, nu am fost condamnat la paralizie", a mai spus Becali în faţa instanţei.

Magistrații urmează să se pronunțe miercuri în cazul întreruperii pedepsei lui Gigi Becali. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel