Becali, despre Nicolaescu: "A avut o dorință satanică. Va ajunge în iad"

becali
becali

Deputatul PNL Gigi Becali a spus, despre decizia lui Sergiu Nicolaescu de a fi incinerat, că îl va duce pentru șapte ani în Gheena Iadului.

Gigi Becali a subliniat că se îndoiește că Sergiu Nicolaescu a cerut să fie incinerat. "Nu cred asta, nu este bine. Nu pot spune însă nimic de rău despre domnul Sergiu Nicolaescu, chiar dacă a greșit sau chiar dacă a lăsat acest testament, care conține o dorință satanică. Este o valoare a neamului românesc și tot ce a făcut rău trebuie șters cu buretele".

Deputatul român a comentat și consecințele pe care le va suporta Sergiu Nicolaescu pe lumea cealaltă din cauză că a ales să fie incinerat: "Un om care este incinerat este ca și un om care s-a sinucis. Șapte ani de zile stă în Gheena Iadului", scrie realitatea.net.

Gigi Becali a mărturist în direct că Sergiu Nicolaescu i-a propus la un moment dat să joace în filmul "Ultimul corupt din România". "A vrut să joc într-un film, eu am refuzat pentru că voiam doar rolul principal. S-a rezolvat și asta, însă m-am răzgândit după ce mi-a trimis scenariul, pentru că erau acolo femei și alte lucruri cu care nu sunt de acord. Așa că i-am spus că aș accepta să joc doar într-un film religios. I-am suferat să facă un film despre Sfântul Andrei. A zis că se gândește, dar dacă a cerut să fie incinerat, nu cred că era așa de profund religios încât să facă un film despre sfinți", a povestit Gigi Becali.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel